Welkom in Congres- & Vergadercentrum Domus Medica

Congres- & Vergadercentrum Domus Medica is dé 5-hamercongres- en vergaderaccommodatie in het hart van Nederland, aan de rand van Utrecht. Dé logische keuze voor uw vergaderingen, recepties en (meerdaagse) congressen.

 

VOOR MEETINGS & MEER

Pand Domus Medica I achterkant Kwaliteit, professionaliteit en oog voor detail zijn onze speerpunten en zorgen ervoor dat u geniet van een perfecte bijeenkomst in een inspirerende omgeving. Ook zorgt onze specifieke kennis van, en inzicht in, de gezondheidszorg voor een toegevoegde waarde bij medische bijeenkomsten.

Congres- & Vergadercentrum Domus Medica beschikt over negentien congres- & vergaderzalen. De grootste zalen zijn onderling te combineren en dus multifunctioneel inzetbaar. Het grote auditorium biedt ruimte aan 350 gasten. De kleinste vergaderzalen zijn geschikt voor 2 tot 10 personen. Alle zalen hebben een moderne uitstraling, vaste projectieschermen, klimaatbeheersing en zijn (te) voorzien van alle gemakken. De grote zalen beschikken over een vaste beamer en geluidsinstallatie.

De lichte foyer met glazen koepel vormt het hart van het Congres- & Vergadercentrum. Deze ligt centraal ten opzichte van alle zalen en is daardoor de ideale ruimte voor ontvangsten, (lunch)pauzes, recepties, stands en exposities.

Nieuwsgierig?

Wij nodigen u van harte uit om onze gast te zijn en u met trots door ons Congres- & Vergadercentrum rond te leiden.

Graag tot ziens,
Team Congres- & Vergadercentrum Domus Medica

 

Domus Medica

Het Congres- & Vergadercentrum is gehuisvest in Domus Medica, een verzamelkantoorgebouw voor medische organisaties. Naast deze interne klanten bedient het Congres- & Vergadercentrum ook externe klanten uit o.a. de gezondheidszorg en het bedrijfsleven. Meer informatie over Domus Medica (kantoorgebouw), vindt u hier.

AED